Εγκαταστάσεις Χώρων

Η Villa Karolina είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές εγκαταστάσεις που καλύπτουν κάθε πτυχή της γαμήλιας δεξίωσης ή της κοινωνικής σας εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας μια άρτια και αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Από τη στιγμή που θα φτάσουν οι καλεσμένοι σας, θα τους υποδεχθεί ο μεγάλος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης μας, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 200 αυτοκίνητα.

Ένα πανέμορφο  μονοπάτι διασχίζει πεύκα και ελιές, που οδηγεί σε μια γραφική πλατεία με μια πέτρινη εκκλησία και ένα μικρό αμφιθέατρο φωλιασμένο κάτω από αιωνόβια πεύκα.

Εδώ, μπορείτε να ανταλλάξετε όρκους μέσα στο ήρεμο περιβάλλον, με μια όμορφη πηγή νερού και το σκαλισμένο σιντριβάνι που προσθέτουν  γαλήνη στην ατμόσφαιρα.

Weddings at Villa Karolina

Για τη δεξίωσή σας, η ευρύχωρη αυλή μας με γρασίδι με θέα σε μια πισίνα 25 μέτρων προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να φιλοξενήσει πάνω από 400 καθήμενους επισκέπτες. Είτε χορεύετε κάτω από τα αστέρια είτε πίνετε στην υγειά τη αγάπης δίπλα στην πισίνα, αυτός ο πανέμορφος υπαίθριος χώρος προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για τη δημιουργία μαγικών αναμνήσεων.

Επιπλέον, η Villa Karolina προσφέρει άνετα καταλύματα για το ζευγάρι, τους φίλους και τους συγγενείς. Η μοντέρνα βίλα μας διαθέτει δύο δωμάτια διαθέσιμα για τη διαμονή του ζευγαριού, ενώ πέντε ανεξάρτητα δίκλινα δωμάτια με συνδεδεμένα μπάνια βρίσκονται μέσα στην ιδιοκτησία γύρω από μια μικρότερη πισίνα 10 μέτρων.

Είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα τον γάμο ή την κοινωνική σας εκδήλωση των ονείρων σας στη Villa Karolina; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μια αξέχαστη γιορτή μέσα στο εκπληκτικό σκηνικό της εξοχής της Αθήνας.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδρομής, από την επιλογή του τέλειου χώρου έως την προσαρμογή κάθε λεπτομέρειας ώστε να αντικατοπτρίζει το μοναδικό σας στυλ και επιθυμία.

Μην περιμένετε άλλο για να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να μάθετε περισσότερα για το πώς η Villa Karolina μπορεί να κάνει την ξεχωριστή μέρα σας πραγματικά εξαιρετική.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια εκδήλωση που ξεπερνά τις προσδοκίες σας και θα αφήσει μια παντοτινή ανάμνηση  χαράς σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ελάτε να γιορτάσετε κοντά μας!

Villa Karolina

Αγία Τριάδα, Μαρκόπουλο, 19003

Τηλ: (+30) 210 575 2225
Τηλ: (+30) 6947 000 003

info@ktimakarolina.gr